Melyik Balfék karakter vagy?

Teszt indítása Jeff Winger-t felfüggesztik az állásából, mert érvénytelennek ítélik a diplomáját. Az egyébként ügyvédként dolgozó pasinak így aztán vissza kell ülnie az iskolapadba, és újra lediplomáznia. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Balfékek (Community) című sorozatból? Abed Nadir, Britta Perry, Jeff Winger vagy valaki egészen más?

Melyik karakter vagy Az ítélet: család sorozatból?

Teszt indítása A sorozat Bluth család boldogulásáról szól, miután a családfőt börtönbe zárják csalás miatt. A Bluth család azonban mintha nem venne tudomást a realitásokról: megpróbálja fenntartani korábbi luxus- életszínvonalát, miközben annak háttere már a múlté... A személyiséged alapján melyik szereplő lennél Az ítélet: család (Arrested Development) című sorozatból? Michael Bluth, George Bluth, Tobias F?nke vagy valaki egészen más?

Melyik Remény rabjai karakter vagy?

Teszt indítása 1946-ban egy Andy Dufresne nevű bankárt - noha makacsul hangoztatja ártatlanságát - kettős gyilkosság elkövetése miatt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélnek. Dufresne egy Maine állambeli büntetés-végrehajtó intézetbe kerül és hamar meg kell ismerkedjen a börtönélet kegyetlen mindennapjaival, a szadista börtönszemélyzettel, a szinte elállatiasodott rabokkal. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél A remény rabjai (The Shawshank Redemption) című filmből? Andy Dufresne, Ellis Boyd 'Red' Redding, Warden Norton vagy valaki egészen más?

1 2 3 4 5 6