Melyik Gotham karakter vagy?

Teszt indítása Batman városáról, Gothamről szól a Warner tévésorozata, Bruce Wayne-nel, Macskanővel, Pingvinnel és persze Jokerrel. A Gotham afféle előzménysorozat olyan tekintetben, hogy a legutóbbi filmek előtt 20-30 évvel játszódik, akkor, amikor Bruce Wayne még gyerek. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Gotham című sorozatból? Edward Nygma "The Riddler", Oswald Cobblepot "Penguin", Bruce Wayne vagy valaki egészen más?

Melyik Balfék karakter vagy?

Teszt indítása Jeff Winger-t felfüggesztik az állásából, mert érvénytelennek ítélik a diplomáját. Az egyébként ügyvédként dolgozó pasinak így aztán vissza kell ülnie az iskolapadba, és újra lediplomáznia. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Balfékek (Community) című sorozatból? Abed Nadir, Britta Perry, Jeff Winger vagy valaki egészen más?

Melyik karakter vagy Az ítélet: család sorozatból?

Teszt indítása A sorozat Bluth család boldogulásáról szól, miután a családfőt börtönbe zárják csalás miatt. A Bluth család azonban mintha nem venne tudomást a realitásokról: megpróbálja fenntartani korábbi luxus- életszínvonalát, miközben annak háttere már a múlté... A személyiséged alapján melyik szereplő lennél Az ítélet: család (Arrested Development) című sorozatból? Michael Bluth, George Bluth, Tobias F?nke vagy valaki egészen más?

1 2 3 4 5 6

kvíz kávé mellé

Egy újabb kvíz, amiből megtudhatod, hogy kinek a szinkronhangján szólalt meg legtöbbször Julia Roberts? Jó, ha képben vagy ezekben a témakörökben is: művésznevek és országok. Tudsz rá válaszolni?

Felkapott