Melyik Gyilkos elmék karakter vagy?

Teszt indítása Az izgalmas sorozat az FBI egyik elit nyomozócsapatának nem éppen mindennapi hétköznapjait mutatja be. A különleges egység Amerika legelvetemültebb bűnözőinek gondolkodását elemzi, és tagjai így megpróbálnak a következő bűncselekmények elébe vágni. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Gyilkos elmék (Criminal Minds) című sorozatból? Spencer Reid, Penelope Garcia, Jason Gideon vagy valaki egészen más?

Melyik Twin Peaks karakter vagy?

Teszt indítása A kis északnyugat-washingtoni kisváros, Twin Peaks élete teljesen felfordul, miután a folyóparton egy műanyag zsákban megtalálják a gimis szépségkirálynő Laura Palmer holttestét. Miután Laura egyik iskolatársa, Ronette Pulaski kómába esik, Dale Cooper különleges ügynököt bízzák meg az esetek felderítésével. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Twin Peaks című sorozatból? Dale Cooper, Audrey Horne, Laura Palmer vagy valaki egészen más?

Melyik Orange Is the New Black karakter vagy?

Teszt indítása Ez az igaz történeten alapuló történet néhol elég provokatívra sikerült, a sorozat sztorija szerint Piper Chapman, több mint egy évtizedes kapcsolata a drogfutár Alex-szel, előbbi főhősnőnk letartóztatásához és egy év szövetségi börtönben letöltendő börtönbüntetéshez vezet. Hogy lerója tartozását a társadalomnak, Pipernek a Larryvel megosztott kényelmes kis életét narancssárga kezeslábasra kell cserélnie, hogy aztán a börtönben mindent újraértékeljen amiben hisz, és váratlan módon szövetségre lépjen a rabok egy őszinte, ám különc kis csapatával. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél az Orange Is the New Black (Orange is the New Black) című sorozatból? Piper Chapman, Alex Vause, Red vagy valaki egészen más?

Melyik karakter vagy a Rém rendes családból?

Teszt indítása Az Egy rém rendes család egy elképesztő, néha már fájdalmasan realisztikus válasz az amerikai televíziókban igen gyakran idealizált családmodellre. Al Bundy (Ed O'Neill), Peggy Bundy (Katey Sagal) és közös gyermekeik Kelly (Christina Applegate) és Bud (David Faustino) története a külvárosi Chicagoban zajlik. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél az Egy rém rendes család (Married... with Children) című sorozatból? Al Bundy, Kelly Bundy, Peggy Bundy vagy valaki egészen más?

1 2 3 4 5 6