Melyik Castle karakter vagy?

Teszt indítása A krimi koronázatlan királya Rick Castle (Nathan Fillion) az egyik legsikeresebb író, akitől újabb remekműveket várnak. Csakhogy Castle alkotói válságba került, nincs egyetlen eredeti sztorija sem, ezért kapóra jön neki, amikor egy ügyben a rendőrség a segítségét kéri. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Castle című sorozatból? Richard Castle, Kate Beckett, Alexis Castle vagy valaki egészen más?

Melyik karakter lennél a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? sorozatból?

Teszt indítása Vajon melyik Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? (How To Get Away With Murder) karakter vagy? Egy lelkes vagy egy hűséges? Egy pragmatikus vagy valaki egészen másmilyen? Melyik karakter szerepére jelentkeznél legszívesebben?

Melyik Star Trek: Discovery karakter vagy?

Teszt indítása Ez az első Star Trek sorozat a 2005-ben véget ért Star Trek: Enterprise után. Az eredeti Star Trek sorozat előtt egy évtizeddel játszódik, és a klingonok és a Föderáció közti háború eseményeit mutatja be a USS Discovery legénységének szemén keresztül. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Star Trek: Discovery című sorozatból? Saru, Gabriel Lorca, Paul Stamets vagy valaki egészen más?

1 2 3 4 5 6

teszt kávé mellé

A krimi koronázatlan királya Rick Castle (Nathan Fillion) az egyik legsikeresebb író, akitől újabb remekműveket várnak. Csakhogy Castle alkotói válságba került, nincs egyetlen eredeti sztorija sem, ezért kapóra jön neki, amikor egy ügyben a rendőrség a segítségét kéri. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Castle című sorozatból? Richard Castle, Kate Beckett, Alexis Castle vagy valaki egészen más?

Felkapott