Melyik karakter vagy a Hazug csajok társaságából?

Teszt indítása Öt barátnő, Emily, Hanna, Spencer, Aria és Alison együtt nőttek fel. Alison egy estén rejtélyes módon eltűnik. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Hazug csajok társasága (Pretty Little Liars) című sorozatból? Spencer Hastings, Aria Montgomery, Alison DiLaurentis vagy valaki egészen más?

Melyik Célszemély karakter vagy?

Teszt indítása A titokzatos milliárdos Mr. Finch (Michael Emerson) kifejlesztett a kormány számára egy különleges számítógépet, amelynek a segítségével meg lehet akadályozni különféle bűncselekményeket, terrorfenyegetéseket. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél A célszemély (Person of Interest) című sorozatból? Harold Finch, John Reese, Root vagy valaki egészen más?

Melyik Firefly karakter vagy?

Teszt indítása A Firefly egy amerikai sci-fi sorozat, amely a műfajban megszokottnál kevesebb fantasztikus, futurisztikus elemet tartalmaz, inkább hétköznapi emberi és társadalmi problémákkal teli világot mutat be, egy másik műfaj, a western témáit is felhasználva. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél sorozatból? Mal Reynolds, Jayne Cobb, Kaylee Frye vagy valaki egészen más?

Melyik karakter vagy a Visszatérők közül?

Teszt indítása Az azonos című, még megjelenés előtt álló Kass Morgan regény feldolgozása, egyfajta posztapokaliptikus "Legyek Ura", amelynek története 97 évvel egy nukleáris háború után játszódik, amely elpusztította a civilizációt. Az utolsó túlélők egy űrhajóról 100 tinédzsert küldenek a felismerhetetlenségig megváltozott Föld felszínére, hogy kiderüljön, benépesíthető-e még a bolygó. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél A visszatérők (The 100) című sorozatból? Clarke Griffin, Bellamy Blake, Lexa vagy valaki egészen más?

1 2 3 4 5