Melyik Remény rabjai karakter vagy?

Teszt indítása 1946-ban egy Andy Dufresne nevű bankárt - noha makacsul hangoztatja ártatlanságát - kettős gyilkosság elkövetése miatt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélnek. Dufresne egy Maine állambeli büntetés-végrehajtó intézetbe kerül és hamar meg kell ismerkedjen a börtönélet kegyetlen mindennapjaival, a szadista börtönszemélyzettel, a szinte elállatiasodott rabokkal. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél A remény rabjai (The Shawshank Redemption) című filmből? Andy Dufresne, Ellis Boyd 'Red' Redding, Warden Norton vagy valaki egészen más?

Melyik A farm, ahol élünk karakter vagy?

Teszt indítása A házaspárnak, Charles és Caroline Ingalls-nek három lánya van, Mary és Laura kisiskolás korúak, Carrie pedig 3-4 év körüli. Walnut grove-i életük fontos részévé válik a farm, a malom, az iskola, a templom, megismerik Nels és Harriet Oleson-t, akik a vegyesboltot vezetik, gyermekeiket, a kiállhatatlan Nellie-t és a nővére irányítása alatt álló Willie-t, Miss Beadle-t, a tanárnőt, Alden tiszteletest, Baker doktort és a többieket. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a sorozatból?

Melyik NCIS - Tengerészeti Helyszínelők karakter vagy?

Teszt indítása Az NCIS a Haditengerészeti Bűnüldöző Hivatal Főügyekért Felelős Csapatának különleges ügynökeit követi nyomon, a szervezet főhadiszállása a Washington-i Navy Yard, Washington D.C.-ben. A csapatot gyakran bízzák meg kiemelten jelentős ügyekkel, úgymint az elnök nukleáris fegyverekért felelős emberének halála, bomb**zituáció az USA hadiflottájának hajóján, egy valóságshow-szereplő halála az USA Tengerészeti Testületének bázisán, terrorista fenyegetések és emberrablások. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a NCIS - Tengerészeti Helyszínelők (NCIS) című sorozatból? Abby Sciuto, Leroy Jethro Gibbs, Anthony DiNozzo vagy valaki egészen más?

Melyik Django elszabadul karakter vagy?

Teszt indítása Amerika déli része két évvel a polgárháború előtt. Egy különös módszereket követő profi fejvadász egy rabszolga segítségével nagy sikert ér el, és hálából felszabadítja Djangót. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Django elszabadul (Django Unchained) című filmből? Django, Dr. King Schultz, Calvin Candie vagy valaki egészen más?

1 2 3 4 5 6 7