Melyik Forrest Gump karakter vagy?

Teszt indítása Forrest Gump IQ-ja nem szárnyal az egekig, de rendkívül becsületes és jólelkű fiú. Különös véletlenek azonban hozzásegítik, hogy az 1950-es évektől 1970-ig Amerika minden jelentős eseményén részt vegyen, és minden jelentős személyiségével találkozzon, köztük: Elvis Presley-vel, JFK-vel, Lyndon Johnsonnal, Richard Nixonnal. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Forrest Gump című filmből? Forrest Gump, Jenny, Lieutenant Dan vagy valaki egészen más?

Melyik Az oroszlánkirály karakter vagy?

Teszt indítása Az Oroszlánkirály a kis Szimba életét meséli el. Az állatok királyának, Mufasának első fiúgyermekeként Szimba a trónörökös. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél Az oroszlánkirály (The Lion King) című filmből? Zordon, Simba, Mufasa vagy valaki egészen más?

Melyik Terminátor - Sarah Connor krónikái karakter vagy?

Teszt indítása Ez a történet ott kezdődik, ahol a Terminátor 2. befejeződik. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Terminátor - Sarah Connor krónikái (Terminator) című sorozatból? Terminator T-800, Sarah Connor, John Connor vagy valaki egészen más?

Melyik Ki vagy, doki? karakter vagy?

Teszt indítása Rose Tyler (Billie Piper), a csinos fiatal lány egy londoni áruházban dolgozik. Egy napon véres, megmagyarázhatatlan események tanúja lesz, és veszélybe kerül az ő élete is. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Ki vagy, doki? (Doctor Who (2005)) című sorozatból? The Doctor (Eleventh), The Doctor (Tenth), The Doctor (Twelfth) vagy valaki egészen más?

Melyik Hét nővér karakter vagy?

Teszt indítása A nem is olyan távoli jövőben a túlnépesedést megakadályozandó, a világ kormányai bevezetik a Csak-egy-gyerek törvényt, amelynek értelmében a családoknak mindössze egy gyerekük lehet. Az állam különleges megfigyelési hálózattal igyekszik betartatni a jogszabályt, s mindenkitől elveszik a többedik szülötteket. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Hét nővér (What Happened to Monday?) című filmből? Hétfő, Vasárnap, Péntek vagy valaki egészen más?

2 3 4 5 6 7 8 9

teszt kávé mellé

A krimi koronázatlan királya Rick Castle (Nathan Fillion) az egyik legsikeresebb író, akitől újabb remekműveket várnak. Csakhogy Castle alkotói válságba került, nincs egyetlen eredeti sztorija sem, ezért kapóra jön neki, amikor egy ügyben a rendőrség a segítségét kéri. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Castle című sorozatból? Richard Castle, Kate Beckett, Alexis Castle vagy valaki egészen más?

Felkapott