Melyik Shrek karakter vagy?

Teszt indítása Hol volt, hol nem volt, egy messzi mocsárban, meghitt magányban élt egyszer egy morcos ogre, akit Shreknek hívtak. Ám a zöld szörny nyugalmát és életét egy napon fenekestül felbolygatta egy különös esemény: mesebeli lények lepték el a mocsarat - és lepték meg gyanútlan hősünket. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Shrek című filmből? Shrek, Szamár, Fiona királylány vagy valaki egészen más?

Melyik Szörny Rt. karakter vagy?

Teszt indítása Amikor a felnőttek leoltják a gyerekszoba lámpáját, a szekrényből szörnyek bújnak elő, hogy ijesztgessék a kicsiket. Ezt minden gyerek tudja. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Szörny Rt. (Monsters, Inc.) című filmből? Mike Wazowski, James P. "Sulley" Sullivan, Boo / Mary vagy valaki egészen más?

Melyik Kalandra fel! karakter vagy?

Teszt indítása Ez a sorozat két nem mindennapi jóbarát - egy Finn nevű kissrác és varázserővel bíró beszélő kutyája, Jake izgalmas kalandjait mutatja be. Jake, a kutya családja egy erdőben találta és vette magához Finn-t csecsemőkorában, ezért Finn és Jake szinte testvérek. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Kalandra fel! (Adventure Time) című sorozatból? Finn, Jake, B-Mo vagy valaki egészen más?

1 2 3 4 5 6