5 zavarba ejtően nehéz kvízkérdés, aminél legkevésbé a lexikális tudásodra lesz szükség

Kvíz kitöltése Mekkora a tudásod olyan témakörökben, mint például tudomány, innovációk, idegen kifejezések, földrajz, időeltolódások? Öt zavarba ejtően nehéz kérdés, aminél legkevésbé a lexikális tudásodra lesz szükség... Neked sikerül megoldani?

5 kíméletlen kvízkérdés, amit eszméletlenül nehéz megválaszolni

Kvíz kitöltése Egy eszméletlenül nehéz kvíz, ha nem vagy képben ezekkel a témákkal: állatok, innovációk, országok, idegenszavak, gyakori tévhitek. Neked sikerül megválaszolni?

5 böszme kvízkérdés, amire sose találnád ki a választ

Kvíz kitöltése Melyik témában vagy a legtájékozottabb: szemmérték, időzónák, országhatárok, nyelvi kultúra, állandó jelzők vagy talán mind az ötben? Öt böszme kérdés, amire sose találnád ki a választ... Neked vajon sikerül megoldani?

5 eszement kvízkérdés, aminél a választ megbocsáthatatlanul egyszerű elvéteni

Kvíz kitöltése Megbocsáthatatlanul egyszerű dolgod lesz ezzel a kvízzel, ha tájékozott vagy az országok, az innovációk és az idegen kifejezések témakörökben. Meg tudod oldani?

1 2 3 4 5 6

kvíz kávé mellé

Egy újabb kvíz, amiből megtudhatod, hogy kinek a szinkronhangján szólalt meg legtöbbször Julia Roberts? Jó, ha képben vagy ezekben a témakörökben is: művésznevek és országok. Tudsz rá válaszolni?

Felkapott