Melyik Terminátor - Sarah Connor krónikái karakter vagy?

Teszt indítása Ez a történet ott kezdődik, ahol a Terminátor 2. befejeződik. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Terminátor - Sarah Connor krónikái (Terminator) című sorozatból? Terminator T-800, Sarah Connor, John Connor vagy valaki egészen más?

Melyik Ki vagy, doki? karakter vagy?

Teszt indítása Rose Tyler (Billie Piper), a csinos fiatal lány egy londoni áruházban dolgozik. Egy napon véres, megmagyarázhatatlan események tanúja lesz, és veszélybe kerül az ő élete is. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Ki vagy, doki? (Doctor Who (2005)) című sorozatból? The Doctor (Eleventh), The Doctor (Tenth), The Doctor (Twelfth) vagy valaki egészen más?

Melyik Hét nővér karakter vagy?

Teszt indítása A nem is olyan távoli jövőben a túlnépesedést megakadályozandó, a világ kormányai bevezetik a Csak-egy-gyerek törvényt, amelynek értelmében a családoknak mindössze egy gyerekük lehet. Az állam különleges megfigyelési hálózattal igyekszik betartatni a jogszabályt, s mindenkitől elveszik a többedik szülötteket. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Hét nővér (What Happened to Monday?) című filmből? Hétfő, Vasárnap, Péntek vagy valaki egészen más?

3 4 5 6 7 8 9 10