Melyik Star Trek: Az új nemzedék karakter vagy?

Teszt indítása A kultikus, jövőben játszódó sorozat a Jean-Luc Picard kapitány által vezetett Enterprise galaktikus űrhajó életébe enged bepillantást. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Star Trek: Az új nemzedék (Star Trek: The Next Generation) című sorozatból? Data, Jean-Luc Picard, Q vagy valaki egészen más?

Melyik Sztárok leszünk! karakter vagy?

Teszt indítása Minden fiatal elképzelte már magát rock- vagy popsztárnak. Csak az odáig vezető utat nehéz végigjárni, főleg, ha az az út egy iskolai kóruson át halad. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Sztárok leszünk! (Glee) című sorozatból? Rachel Berry, Finn Hudson, Brittany S. Pierce vagy valaki egészen más?

Melyik karakter vagy A nyolcadik utas: a Halál filmből?

Teszt indítása A Nostromo űrhajó a hazatérés helyett a képernyőn villogó pont nyomába ered. Váratlan küldetésük egy kihalt bolygóra vezeti őket, ahol egy elhagyott űrhajót találnak, belsejében számtalan, tojás alakú kapszulával. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél A nyolcadik utas: a Halál (Alien) című filmből? Ellen Ripley, Ash, Dennis Parker vagy valaki egészen más?

1 2 3 4 5 6 7 8