Melyik Kalandra fel! karakter vagy?

Teszt indítása Ez a sorozat két nem mindennapi jóbarát - egy Finn nevű kissrác és varázserővel bíró beszélő kutyája, Jake izgalmas kalandjait mutatja be. Jake, a kutya családja egy erdőben találta és vette magához Finn-t csecsemőkorában, ezért Finn és Jake szinte testvérek. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Kalandra fel! (Adventure Time) című sorozatból? Finn, Jake, B-Mo vagy valaki egészen más?

Melyik Madagaszkár karakter vagy?

Teszt indítása Alex, az oroszlán a nagyvárosi dzsungel királya, mivel ő a New York-i Central Park állatkertjének fő attrakciója. Ő és legjobb barátai, Marty, a zebra, Melman, a zsiráf és Gloria, a víziló egész eddigi életüket kellemes fogságban töltötték, pazar étkek közt, zöldövezeti környezetben. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Madagaszkár (Madagascar) című filmből? Alex The Lion, Marty The Zebra, Skipper vagy valaki egészen más?

Melyik Fecsegő tipegők karakter vagy?

Teszt indítása A pöttöm, kiváncsiskodó, szeretni-való, kukac-evő, sárban-fürdő, süti-majszoló, tej-vedelő Fecsegő Tipegők: Tommy, Chuckie, Phil, Lil, az ördögi Angelica és Dil. Megfigyelhetjük Tommy változó érzelmeit testvére iránt (Dil) , ahogy az örömtől a féltékenységen át, a kiábrándultságtól a büszkeségig jut! A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Fecsegő tipegők (Rugrats) című sorozatból? Tommy Pickles, Chuckie Finster, Angelica Pickles vagy valaki egészen más?

Melyik Toy Story - Játékháború karakter vagy?

Teszt indítása Andy szobájában vidám élet folyik! Különösen akkor, amikor a szoba gazdája távol van, ugyanis ha senki nem figyeli őket, megelevenednek a játékok. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Toy Story - Játékháború című filmből? Woody, Buzz Lightyear, Jessie vagy valaki egészen más?

1 2 3 4 5 6

tippelős kvízjáték kávé mellé

Tegyük fel, hogy egy bikini, egy pár kesztyű valamint egy pár zokni összege a kettes számrendszerben 1110-nek felel meg... Na de milyen szám kerül a kérdőjel helyére? Ez is egy érdekes felvetés, de vajon hová tűnnek el a fél pár zoknik mosás után? Nehézségi szint: lájtos

Felkapott