Melyik Archer karakter vagy?

Teszt indítása Egy béna titkosszolgálatról van szó,ami belülről csak egy tipikus munkahely, sok viszonnyal, pletykáló HR-essel, néhol inkompetens munkatársakkal, iszákos főnökkel, és egy titkárnővel aki a fojtogatós s**xet szereti. A terepen sem sokkal jobbak. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél az Archer című sorozatból? Sterling Archer, Doctor Krieger, Malory Archer vagy valaki egészen más?

Melyik Amerikai fater karakter vagy?

Teszt indítása A sorozat főszereplője Stan Smith (Seth MacFarlane), aki mint a CIA fegyverszakértője és mint büszke családapa éli mindennapjait, és óvja országát a terrorizmustól a virginiai Langley Fallsban. Stan felesége, a kedves Francine (Wendy Schaal), aki konzervatív férje kedvéért teljesen elnyomta egykori kicsapongó énjét. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél az Amerikai fater (American Dad) című sorozatból? Stan Smith, Steve Smith, Roger vagy valaki egészen más?

4 5 6 7 8 9

tippelős kvízjáték kávé mellé

Tegyük fel, hogy egy burritó, egy hotdog valamint egy szendvics összege a kettes számrendszerben 1110-nek felel meg... Na de mi lehet a rejtvény megfejtése? A reggeli (matek) a nap legfontosabb étkezése. Nehézségi szint: fele se tréfa

Felkapott