Melyik Star Trek karakter vagy?

Teszt indítása A sorozat Kirk kapitány legendás ötéves küldetését meséli el. A rendkívül színes legénység közé tartozik a japán Hikaru Sulu hadnagy, az afrikai származású Uhura hadnagy és az orosz Pavel Chekov zászlós, aki állítólag azért került a sorozatba, mert a Pravda egyik írója azzal vádolta a Star Trek készítőit, hogy egyetlen orosz sincsen a legénységben, holott ők voltak az elsők az űrben. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Star Trek című sorozatból? Spock, James T. Kirk, Leonard McCoy vagy valaki egészen más?

Melyik Különleges ügyosztály karakter vagy?

Teszt indítása Christopher Meloni és Mariska Hargitay alakítják Elliot Stabler és Olivia Benson nyomozó szerepét ebben a New Yorkban játszódó, lendületes bűnügyi drámában. A nyomozók különleges egységének tagjaként a nagyváros sötét dolgainak mélyére ásnak. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Különleges ügyosztály (Law & Order: Special Victims Unit) című sorozatból? Olivia Benson, John Munch, Elliot Stabler vagy valaki egészen más?

Melyik Vikingek karakter vagy?

Teszt indítása A Vikingek története Ragnar Lothbrok, kora legnagyobb hősének felemelkedését meséli el, aki elsőként hajózik nyugatra és jut el Nagy-Britanniába. Ragnar-nak és bajtársaiknak már elegük van abból, hogy vezérük, Earl Haraldson (Gabriel Byrne) minden évben kelet felé, ugyanarra a vidékre küldi el a törzset hódítani. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Vikingek (Vikings) című sorozatból? Ragnar Lothbrok, Lagertha, Floki vagy valaki egészen más?

Melyik Szökés karakter vagy?

Teszt indítása Michael Scofield reménytelen ember egy reménytelen helyzetben. Bátyját, Lincoln Burrowst bűnösnek találják egy brutális gyilkosságban, és a Fox Riveri Fegyházban várja a kivégzését. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél A szökés (Prison Break) című sorozatból? Michael Scofield, Lincoln Burrows, Theodore 'T-Bag' Bagwell vagy valaki egészen más?

Melyik Csillagkapu karakter vagy?

Teszt indítása A sorozat alapjául a nagy sikerrel játszott, azonos című mozifilm szolgált. A benne szereplő Csillagkapu egy ősidők óta létező titokzatos átjáró, melyen keresztül azok, akik megfejtik titkát, eljuthatnak különböző galaxisokba, expedícióra indulhatnak térben és időben egy látszólag határtalan univerzumban. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Csillagkapu (Stargate SG-1) című sorozatból? Samantha Carter, Jack O'Neill, Daniel Jackson vagy valaki egészen más?

1 2 3 4 5 6