Melyik Orange Is the New Black karakter vagy?

Teszt indítása Ez az igaz történeten alapuló történet néhol elég provokatívra sikerült, a sorozat sztorija szerint Piper Chapman, több mint egy évtizedes kapcsolata a drogfutár Alex-szel, előbbi főhősnőnk letartóztatásához és egy év szövetségi börtönben letöltendő börtönbüntetéshez vezet. Hogy lerója tartozását a társadalomnak, Pipernek a Larryvel megosztott kényelmes kis életét narancssárga kezeslábasra kell cserélnie, hogy aztán a börtönben mindent újraértékeljen amiben hisz, és váratlan módon szövetségre lépjen a rabok egy őszinte, ám különc kis csapatával. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél az Orange Is the New Black (Orange is the New Black) című sorozatból? Piper Chapman, Alex Vause, Red vagy valaki egészen más?

Melyik karakter vagy a Rém rendes családból?

Teszt indítása Az Egy rém rendes család egy elképesztő, néha már fájdalmasan realisztikus válasz az amerikai televíziókban igen gyakran idealizált családmodellre. Al Bundy (Ed O'Neill), Peggy Bundy (Katey Sagal) és közös gyermekeik Kelly (Christina Applegate) és Bud (David Faustino) története a külvárosi Chicagoban zajlik. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél az Egy rém rendes család (Married... with Children) című sorozatból? Al Bundy, Kelly Bundy, Peggy Bundy vagy valaki egészen más?

Ki vagy Az elnök emberei közül?

Teszt indítása A sorozat abban az időben játszódik, amikor Josiah Bartlet az Egyesült Államok első embere. A demokrata párti elnök egyik őse még a Függetlenségi Nyilatkozatot is aláírta, így azután nem csoda, ha az ügyvéd-politikus konzekvensen próbál ragaszkodni a hagyományokhoz. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél Az elnök emberei (The West Wing) című sorozatból? Toby Ziegler, Jed Bartlett, Josh Lyman vagy valaki egészen más?

1 2 3 4 5 6