Melyik karakter vagy a Birmingham bandájából?

Teszt indítása A sorozat fő készítője Steven Knight, aki hozzáértését eddig olyan filmeknél bizonyította, mint a Gyönyörű mocsokságok, vagy az Eastern Promises - Gyilkos ígéretek, ezúttal egy atyafiakra szálló, személyes családi legendát dolgozott fel. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Birmingham bandája (Peaky Blinders) című sorozatból? Tommy Shelby, Arthur Shelby, Arthur Shelby Sr vagy valaki egészen más?

Melyik Chuck karakter vagy?

Teszt indítása A sorozat történetének középpontjában Chuck Bartowski áll, aki egy átlagos számítógép szerelő, és akinek az élete egy pillanat alatt változik meg, amikor egy kódolt e-mailt kap volt főiskolai barátjától Bryce Larkintól, aki azóta a CIA-nek dolgozik. A levél megnyitását követően a világ legnagyobb kém titkainak utolsó másolata raktározódik el Chuck agyában. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Chuck című sorozatból? Chuck Bartowski, Sarah Walker, John Casey vagy valaki egészen más?

Melyik Castle karakter vagy?

Teszt indítása A krimi koronázatlan királya Rick Castle (Nathan Fillion) az egyik legsikeresebb író, akitől újabb remekműveket várnak. Csakhogy Castle alkotói válságba került, nincs egyetlen eredeti sztorija sem, ezért kapóra jön neki, amikor egy ügyben a rendőrség a segítségét kéri. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Castle című sorozatból? Richard Castle, Kate Beckett, Alexis Castle vagy valaki egészen más?

1 2 3 4 5 6