5 részletekbe menő kvízkérdés, aminél a választ borzasztóan egyszerű elhibázni

Kvíz kitöltése A mai egy borzasztóan egyszerű kvíz, de csak akkor, ha nem lehet zavarba hozni ezekkel a témakörökkel: év sportolói, állandó jelzők, magyar városok, szépirodalom, pénznemek. Tudsz rá válaszolni?

Kétperces kvíz

Kvíz kitöltése A legújabb kvízünk többek között arra keresi a választ, hogy melyik kifejezés forrt össze Andrássy Gyula nevével? Ezen kívül tesztelheted a tudásodat magyar települések, állatfajok és szerzők témakörökben is. Tudod a megfejtést?

5 fantáziadús kvízkérdés, aminél nem jár plusz pont a gyorsaságért

Kvíz kitöltése Kedvenc kvízkérdéseink mára mozi, világirodalom, híres emberek, folyók, nagyságrendek témakörökben. Öt fantáziadús kérdés, aminél nem jár plusz pont a gyorsaságért... Kitalálod a megoldást?

Leírhatatlanul nehéz kvíz

Kvíz kitöltése A legújabb kvízünk többek között arra keresi a választ, hogy mekkora a rádió 9,7 MHz-es rövidhullámú sávjának hullámhossza? Ezen kívül tesztelheted a tudásodat váltópénzek, kontinensek és történelmi időszakok témakörökben is. Ugye meg tudod oldani?

1 2 3 4 5 6

kvíz kávé mellé

Mekkora a tudásod olyan témakörökben, mint például megyék, nyelvi kultúra, fizika, történelmi időszakok, év autója? Öt dicstelennek tűnő kérdés, amire mindenkinek tudnia kellene a választ... Meg tudod oldani?

Felkapott